ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodun bulunması, bu işletmenin sadece mevzuat çerçevesinde gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermektedir.

Bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodun bulunması, bu işletmenin ve alışveriş web sitesinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını GARANTİ ETMEZ.

Önemle duyurulur

www.wirelessdestek.com

LARGO WİNCH SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

BARBAROS MAH. KAYALAR SOK. MAVİ EVLER APT. NO: 30/1 Çanakkale - Türkiye

Genel Bilgiler

Mersis No: 0608161018200001

Vergi No: 6081******

İşletme Adı: LARGO WİNCH SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ETBİS’e Kayıt Tarihi: 07.02.2023

İşletme Türü: LİMİTED ŞİRKET

Kep Adresleri: largowinch@hs01.kep.tr

* Bilindiği üzere, şahıs şirketlerinde 26274 sayı ve 29.06.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vergi Numarası Tebliği uyarınca, TC Kimlik Numarası (VKN) olarak kullanılmaktadır.

İlgili şirketler için ETBİS'te Vergi Kimlik Numarası (VKN) olarak gösterilen TC Kimlik Numaraları, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayımlanan Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri uyarınca maskelenerek yayımlanmaktadır.

Hakkında

Largo Winch – LW, 2012 yılının Nisan ayında şahıs işletmesi şeklinde çıktığı yolda her geçen gün müşteri ve ürün portföyüzü arttırdı, ürettiği ve ithal etttiği yenilikçi yüksek teknoloji ürünler sayesinde savunma ve güvenlik sistemleri alanında sektörde fark edilir hale geldi. Gösterdiği hızlı büyümenin doğal sonucu olarak 2023 yılı başında limited şirket haline geldi. Bugün ise kalite standartlarına uygun üretim hattı, yetkin mühendis kadrosu ve yüksek teknoloji makine parkı sayesinde 5 ülkeye ihracat yapabilme başarısını göstermektedir. Yıllar önce başladığımız bu serüven günümüzde de aynı gayret, azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Başlıca faaliyet alanlarımız ise; savunma sistemleri, güvenlik sistemleri, insansız hava aracı sistemlerinin iletişim ekipmanları ve wifi teknolojisi şeklindedir.

Mal ve Hizmetler

- Elektronik

- Telekomünikasyon

Ödeme Türleri

- Banka kartı

- Havale / EFT

- Kredi kartı

Bu İşletmeye Ait Diğer Siteler